Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

söndag 29 april 2012

vår lilla "sjuksyster"

I mitt arbete har min jobbar kompis fyllt de ärofylda åren som är 40. Bortresta var de då men presenten med kortet kom i efterskott.
Detta är då en magnolia stämpel, vilket jag som vanligt har färglagt med prismacolor pennor på craft cardstock. Pappren har jag ingen om vilka de är men har en aning om att de skulle vara från MME stella rose collection vilket hette väl Mabel. I alla fall så har ja använt MS punch around the page poinsettia flourish runt kanterna. Blommorna som vanligt från WOC. Swirlen bakom blommorna är en Bosscut stans, vilken jag inte använt på länge.
Så de så. Varsågoda och hoppas att ni tycker om det ni ser.

fredag 27 april 2012

produserat under veckan

Har varit en vecka på semester till Vuokatti. Må säga att det är få saker som jag njuter av så mycket som av att vara just där. Blir fullständigt avslapnad samt helt och hållet utvilad. Tänk va härligt då man får göra precis det man vill i den takt man vill. Stiga upp då man vaknar, lägga sig då man är trött. Det ända man behöver hålla koll på är just klockan så man hinner o simma förän de stänger simhallen. Detta är det bästa jag vet.
Jag har väl syssesatt mig med små trevliga saker som att färglägga samt att jag så smått börjat virka igen. Här kommer nu mina veckans alster.
 Allt blev väl inte färdigt, men jag övar mig på att färglägga på ett annat sätt o de må ja säga är utmanande.
 Denna flicka här med duvan, ja hon håller på nu som bäst att bli till ett kort.
Pannlappar. Dessa behöver man väl allti. Min mans kommentar till den gröna färgen var, "du hitta då inte en fulare grön färg". Vad då det betyder. Han förstår sig inte på sommarens vackra färger. Det är väl lika vakert som gräset.

onsdag 18 april 2012

I all hast....

Har varit i arbete nu 11 dagar i sträck o det må ja säga att känns. Varit totalt oinspirerad och lat ida, som tur vankas vår årliga vår resa till VUOKATTI.  Ooooh va ja väntar.
I alla fall, så är det ju bra att man tänker 2 steg före( som Folkhälsan säger). Har gjort en hel del kort i lager, för många gånger kommer beställningarna just före o sista man tänker på är kortet. Här kommer nu kortet som någon tänkte på 1 timme före födelsedagsbarnet skulle ha den.
Motivet är BILDMÅLARNA, vilka ni kan köpa från vår lokala pysselbutik KREATINA. Dessa stämplar är en ny bekanskapskrets för mig. Färglagt har ja den som vanligt med mina prismacolor pennor på craft cardstock.

söndag 15 april 2012

vilken tävling

http://copicmarkereurope.blogspot.com/

blöjtårta/vaippakakku/diapercake osv

En tid tillbaka så fick vår vänfamilj en söt liten prinsessa. Som present till dem så gjorde jag en blöjtårta med tillhörande kort. Jag mitt bra minne kom ihåg att fotografera efter att cellofanen var på plats, ja den ålderdomen. In i tårtan finns i alla fall allt möjligt man kan behöva när man får en liten prinsessa, lite kläder, tuttar, tuttflaska mm.
 Texten runt tårtan är "TILL DEN LILLA PRINSESSAN".
Här har vi då kortet. Trevlig helg åt allihopa:

fredag 6 april 2012

Grattis på 30- års dagen...

Blivit helt förälskad nu i dessa whimsy stamps. Dessa är digitala stämlar som går att ändra till vilken storlek som hellst. Googla in till Kenny k så ser ni i vilka mängder dom finns. Hittas även i vår lokala pysselbutik KREATINA som säljer dem som gummistämplar.
Målat/ färglagt har jag igen med prismacolor på kraft cardstock. Helt ljuvlig kombination. Blommorna förstås som vanligt från WILD ORCHID CRAFT.