Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

fredag 31 augusti 2012

mera från veckoslutet

Dessa saturated canary bilder har väl helt fantastiskt hår, om man tycker om att färglägga det. Här kommer då ett från veckoslutet var unga damen blev 8 år. Färglagt igen med copic och papren blir väl igen mig vana trogen, vems de nu är. Blomman väl frå Iamroses och har väl lite pärlor även här.

onsdag 29 augusti 2012

överraskningsfest elder hur i nu skrivas....

Massor av födelsedags fester under förra vecka. Firade 8, 27, 34, 86, 31 år. Tur var att man inte behövde gå på alla fest. Här kommer en till vilket jag han under min matpaus, tur var väl att det bjöds på pizza.

Min mans bror fylde år i förra veckan och detta kort fick han av oss (alltså min familj). Tycker att bilden passar perfekt åt honom. Bilden igen från Kenny k. Färglagt har jag med copic. Papren är vad det är, kan ej minnas. Pärlor, blommor mm.

söndag 26 augusti 2012

Anything goes!

Ja men då låter vi väl fantasin flyta på. I amerika så firar de väl Halloween så småning om, hos oss så firar vi inte denna högtid men vi har väl venetziansk. I Kenny K's utmaning denna vecka så får man göra vad man vill, hur man vill och och använda vad man vill förutom att vill man ha en chans att vinna så måste man använda deras digitala bild.  Delta gärna i deras utmaning för vinsterna är såååå bra.
Ett lite personligare kort denna gång åt en kär person med födelsedag. Bilden som jag använt denna gång är lite ur min bekvämlighets klass, men skulle använda denna bild eftersom det hör till Kenny K's nyaste collection som kommer ut till salu idag. Bilden heter Devil girl, och kan lova er att hon ser inte alls ut som jag eller jag ser inte ens lite ut som hon.




Färglagt har ja denna damen med copic. Pearlmaker som pärlor. Blommor från WOC och Iamroses.  Papren är MME från Stella and Rose collection med namnet Hattie. Cardstock förstås bakom allt och överallt.


Första vinsten till denna tävling kommer som vanligt som 5 digitala bilder härifrån:
Som andra vinst så har ni en chans att vinna någonting härifrån:


lördag 25 augusti 2012

födelsedagskort åt ridlärare...

De som känner mig vet att min son älskar att rida. En gång i vecka har han då ridlektion och den vill han inte missa ifall det är möjligt. Hans ridlärare fyllde år här i veckan och Emil överräkte henne ett kort så här i efterskott.

Färglagt har jag med prismacolor pennor. Oj va länge sen jag gjorde det. Inte desto mer om det utan vill önska födelsedags barnet flera år till.

söndag 19 augusti 2012

ny tävling hos Kenny k

Oj oj oj hade nästan glömt eller inte direkt det, men har haft otroligt bråttom + med förkylning i kroppen men i alla fall här kommer det. NY TÄVLING HOS KENNY K. Det handlar om en sketch denna gång. Gå in o titta och delta gärna.

Och härifrån kommer vinsterna ifrån. Fem digitala bilder härifrån:




samt någonting annat härifrån:

tisdag 14 augusti 2012

Jim & Siri

Verkligen härliga bilder dessa från Make it crafty. Detta par har jag använt redan flera gånger och är lika förtjust i bilden som första gången då jag såg den. Får väl gratulera de förlovade och önska dem allt lycka till i framtiden.
 Pärlorna gjorda med pearlmaker. Bakgrundspapret är från någon 6X6 collection, men vilken har jag ingen aning om.
 Färglagt har jag med copic, och det går till nästan som att bara dra några streck hit och dit.
Blommorna från både WOC och Iamroses.

söndag 12 augusti 2012

sun sea & sand!

Sol, hav och sand! Så heter utmanigen denna vecka hos Kenny k.
Har haft lite av både sol och hav hos oss men desto mera sand. Kommer själva att delta med detta kort:
Digitala bilden heter Mermaid och henne har jag färglagt med copic förstås. På stjärten/fenan har jag satt stickles för att piffa upp den lite.
Bakrundspapren är från en Bo Bunny collection som heter Barefoot & Bliss. Blommorna från Iam roses denna gång. Pärlorna gjorda igen med mina kära pearlmaker och perlen-pen pennor.


Vinsten kommer härifrån igen som 5 digitala bilder


och andra vinsten kommer härifrån:                            



söndag 5 augusti 2012

utmaning 105

Då är det söndag igen och dags för en ny utmaning hos Kenny k. Ni minns väl att delta. Utmanigen är så enkel som att nämna er favorit glass smak och för att ha en chans att vinna minns ni använda en Kenny K bild.

Jälleen sunnuntai ja Kenny K:lla uusi haaste kilpailu. Muistattehan osallistua. Haaste on niin helppo kun että mainitsette vain mieli jäätelö makunne ja tottakai, jotta teillä olisi mahdollisuus voitta niin muistatte käyttää Kenny K:n kuvia.

Härifrån kommer vinsterna/ Täältä tulee voitot:

Som även härifrån/ kuten myös täältä: